Karltheking.blogg.se

Mina julklappar 2013

Kategori: Allmänt

Okej, jag har hittat den jäkla kabeln nu och självklart så kommer detta inlägg handla om vad jag har fått i julklapp. Roligt va? nej, jag vet. Men jag har liksom inget annat att blogga om. Så luta er tillbaka, sätt i headset och lyssna på den där låten som går på repeat hela tiden och låtsas om att ni faktiskt läser detta inlägg och är intresserade.
Let's do it.
 
Okej, först så vill jag bara berätta att jag har varit i Stockholm och hälsat på Anton för ett tag sedan. Där köpte jag tre cardboardcutouts av en tjej som sålde dom. Dock så sålde hon inte en "Louis", så han har jag fortfarande inte. Men ack, sucka inte. Jag ska skaffa han.
 
 
Okej, nu till julklapparna då.
Av min familj och släkt fick jag detta:
This Is Us DVD , Our Moment giftbox , Up All Night yearbook edition , What Makes You Beautiful singel , Story Of My Life singel , Live While We're Young singel , 600:- på kupolen , ett 1D armband , pengar .
Sedan fick jag även en resväska (fick dock ej plats på bild) , chokladaskar, en blomma och en vas. (tyckte ej dom var intressanta så jag tog inte med dom på bild)
 
Sedan av Malte, så fick jag detta:
Nutella och ett armband.
Armbandet är faktiskt relaterat till One Direction, om man nu inte tror det.
Nallen representerar Liam cuz han är gosig och liksom björnkram.
Cupcake'n representerar Harry cuz han är en cupcake.
Ankaren representerar Louis cuz sjöman använder ankare, klär sig i randiga tröjor. Louis brukade också klä sig i randiga tröjor.
Pingvinen representerar Niall cuz det är något han har sagt.
"I'll Always defend the people I love event though I'm as terrifying as a... as a baby penguin"
"Z" representerar Zayn cuz Malte kunde inte hitta något bättre, och för er som har godkänt i svenska så vet ni att Zayn stavas med ett  "Z".
 
Tänkte bara avsluta med att säga ett STOOOOOOOORT tack till Malte.
Dock så vet jag ej när du läser detta, men i alla fall, tack så mycket! Älskar verkligen armbandet!
 
// Karl (:

God Jul?

Kategori: Allmänt

Det här med att jag skulle börja blogga igen... inte riktigt min grej.
Jag vet att jag har sagt att jag ska börja blogga igen flera gånger, men det funkar liksom inte. Så fort jag har loggat ut från Blogg.se så glömmer jag bort att jag faktiskt driver en blogg. Not my problem bro.
Eller jo, det är det nog. My bad, jag tar tillbaks det jag skrev.
 
Men i alla fall, det har varit jul. Som förhoppningsvis ni vet och minns för den delen.
Jag har fått julklappar och ja, jag har faktiskt en släkt som gillar mig. Det kanske inte ni tror, men jag har faktiskt det. Jag tänkte lägga ut bilder på de julklappar jag fått, men eftersom jag nu för tiden sitter i mitt rum med en laptop utan en sån där dryg kabel som man kan överföra bilder från mobilen med, så kan jag inte lägga ut nå bilder. Men ack, sucka inte för det. Jag ska försöka lösa det på ett smidigt sätt. Lovar.
 
Sedan så har jag mer eller mindre skaffat en friend, en ny en. - känner på mig att detta blogginlägg kommer bli långt, men se det såhär: vem vet när jag kommer blogga igen? - I alla fall, jag har skaffat en ny vän, kan man säga, eller inte... Jag har känt han i flera år och jag har faktiskt nämnt honom i min blogg förut. Han heter Malte i alla fall, och jag känner på mig att jag säger "i alla fall" en hel del. Om min gamla svenskalärare skulle ha varit här så skulle hon ha gett mig ett F- och slängt mig ut genom fönstret. Men I ALLA FALL, Malte är en sån där vän som alla vill ha, en sån där som alla behöver. Det spelar liksom ingen roll om du tänker mörda Malte, du kommer ändå gilla honom enormt. Och ja, det är synd att vi två inte har blivit så bra vänner tidigare. Nu går vi på två helt olika gymnasium, och träffar inte varandra så ofta. Dock så är det lite roligt för att dom två "BFF" jag har/hade under grundskolan knappt sms:ar med varandra idag. Ärligt talat så vet jag inte om vi är så kallade "BFF" idag, däremot så är jag och Malte det nu. Cuz he's my bästest fränd now, och jag tycker ni ska besöka hans novellbloggar.
 
och hans nya om Larry:
 
 
Det var väl det antar jag, hahhahahha hejdå
 
God Jul.
 
FAAAKK! Shiiiiit, hur kunde jag glömma?!
Jisses! Jag glömde nästan bort att skriva om Louis!
Han har fyllt år, 22 år faktiskt. Helt otroligt! Det kändes som om han nyss var 19.
Och liksom om åtta år så är han 30 !! Do you hear me screaming?
 
Gonna jump into a wall now.
 
// Karl (:
 

Nobelpris för att inte vara aktiv?

Kategori: Allmänt

Att vara aktiv här på bloggen var det ja...
Haha, det går ju inte så bra känner jag.
Får man något Nobelpris för att vara oaktiv? 
 
Dock så handlar inte min "lathet" om att jag inte orkar skriva något, utan att det handlar mest om att det är så mycket omkring mig som händer nu. Såna saker som kommer före bloggandet. Det är allt från skolan till maten och vidare till skolsköterskan. Det är så många möten jag ska på, möten jag måste gå på. Såna möten som jag egentligen inte vill gå på, men måste. Det är jättejobbiga möten, sjukt jobbiga, as jobbiga, dö jobbiga osv osv osv.
 
Men trots det så ska jag försöka börja blogga mer.
 
// Karl :)

Sorry sorry

Kategori: Allmänt

Tänkte bara meddela er att jag ska börja vara mer aktiv nu här på bloggen.
Om jag lyckas med det är ju dock en annan sak...
Men jaa, det var det jag hade att säga just nu.
Vi hörs !
 
// Karl (: