Karltheking.blogg.se

1D haul och lite annat

Kategori: Allmänt

Jag har inte bloggat på ett tag, jag vet. Det är bara så mycket med skolan, liksom allt man måste plugga till och sådant. Sedan har jag även ganska allvarliga personliga problem. Jag kommer nog inte ta upp det här på bloggen, i alla fall inte än på ett tag. Nu när jag har höstlov så tänkte jag blogga lite, men jag har inte en minsta aning om vad jag ska skriva om. Så ja, ni får nöja er med en haul denna gång för att jag har köpt lite saker sen mitt sista inlägg här på bloggen.
Men först tänkte jag berätta en liten sak. Det var såhär att jag var med i en tävling på Instagram där man kunde vinna One Directions nya bok "Where We Are: Our Band, Our Story", SIGNERAD! Så självklart så var jag med, och gissa vad? Jag vann! :D
Så nu har jag två av denna bok, men hur coolt är inte det att ha något som killarna har hållt i och signerat liksom? Då spelar det ingen roll om man har den en eller två gånger.
 
På tal om antal, nu har jag tre "Take Me Home" CD-skivor!
Fick lov att köpa denna bara för att jag ville ha själva fodralet eftesom jag har "yearbook " och "picture book" där man bara får med skivan och inte något fodral. Så nu har jag tre CD-skivor. Alltid bra med reserv va?
 
Sedan har jag köpt lite pysselböcker... 
 
Killarnas officiella kalender för 2014
 
En posterbok
 
Några armband
("Harry" fanns inte så han måste jag fortsätta att leta efter)
 
Men detta är i alla fall alla armband jag har i denna kollektion :)
 
Sedan har jag köpt lite mer samlarkort trots att jag redan har alla 90 kort man kan samla på. 
 
 
Så ja, detta är alla mina samlarkort nu. Jag har alla 90 kort i boken, sedan bredvid finns alla mina kort jag har i reserv, 203 kort. Jag har alltså 293 kort sammanlagt :)
 
Det var allt jag har köpt den senaste tiden.
Vi hörs förmodligen snart 
 
// Karl (:

This building was fire!

Kategori: Allmänt

Många av er satt nog och hade det mysig med en godisskål hemma i soffan och kollade på någon spännande film med levande ljus denna helg. Jag önskar att jag också kunde säga så, men då skulle jag ljuga på sätt och vis. Visst jag hade det enormt spännande, nästan lite för spännande denna lördag. Och levande ljus? Hah, nej, jag hade bättre än så. Jag hade hela mitt jobb i lågor!
 
 
Så nu är man arbetslös...
 
En liten rolig sak i det hela är att jag jobbade på förmiddagen på lördagen och tvättade varenda j*vla fönster på byggnaden.. och så är tacken det här? Jo men det var ju snällt.
 
Hela övervåningen är helt nerbränt och en del av källaren. Resten av källaren är rök och vatten skadad.
 
 
 
 
// Karl 

Marknads 1D haul

Kategori: One Direction

Hööjj! :)
Jag kom nyss hem från Rättvik där jag har varit med Anton på marknad. 
Det kanske inte var den bästa dagen att gå på marknad eftersom det regnade nästan hela tiden. Men alla One Direction saker dom sålde där jämnade ut det hela. Så ja, nu tänker jag visa allt jag köpte :)
 
Först så köpte jag tre affischer.
En på hela bandet, sedan en på Louis och en på Liam som jag ska sätta uppe i taket bredvid Harry och Zayn. Niall hade dom inte, men jakten fortsätter efter honom.
 
 
Har dock inte orkat öppnat dom, men såhär ser affisherna ut:
 
 
 
Sedan köpte jag en plånbok
 
Och så köpte jag två böcker.
En liten random bok bara som heter "1D och jag" och sedan deras nysläppta bok "Where We Are" fast på svenska.
 
 
Och sist så fick jag min sena födelsedagspresent av min mamma. 
En t-shirt
 
// Karl (:

One Direction WWA-tour 2014

Kategori: Allmänt

Ni får ursäkta att jag inte har bloggat på den senaste tiden. Jag brukar vanligtvis skylla bort mig på att jag är blond, trots att jag är mer brunett än blond. Men denna gång tänker jag faktiskt berätta sanningen för er, om det nu ens är några som läser denna blogg fortfarande?
Jag har i alla fall en dålig ovana att jag glömmer bort saker jag äger och tror sedan att dom inte existerar alls... min blogg är ett sådant exempel, haha. Men ja.. nu är jag tillbaka i alla fall tack vare att Anton påminde mig om bloggen.
På tal om Anton så kommer han faktiskt upp till mig nu i helgen. Vi ska bland annat ta oss till Rättvik och kröka. Fast där ljög jag lite, det blir ingen alkohol för oss bara Rättviks glass förhoppningsvis. Sedan ska vi antagligen hitta på något våghalsigt med Julius.
Och bara för att ni älskar Anteboi så mycket så ska ni få en till nyhet om honom. Jag, Anton och Malte ska nämligen gå på One Direction's WWA-tour den 14 juni 2014. Och high shaparell nutella ftw vad roligt vi ska ha det! Jag och Malte ska försöka vinna biljetter till den 13 juni också bara för att vi älskar killarna så enormt mycket.
(och delvis för att det skulla vara helt awesome att säga att man faktiskt har tillbringat en hel helg med killarna)
 
Vi sitter på sektion 112, vilket är hyfsat nära scenen.
// Karl (: